Reklama

Sebevražda

v případě (St, 11. 1. 2017 - 16:01)

Já osobně doporučuji...že jsi se zdravím a asi tu jde o to duševní v hajzlu ti nepomůže kniha ale člověk který tě pochopí podá ruku a přes ty trable je ochoten ti pomoci. Někdo to štěstí má někdo si myslí že má a nemá zklamání a někdo ví že to štěstí nemá.

Mirka (St, 11. 1. 2017 - 16:01)

Já osobně doporučuji přečíst si knížku od MUDr. Radkina Honzáka:"Všichni žijeme v blázinci." Myslím, že se tam, v jeho příbězích z praxe i ze života, opravdu mnozí najdeme.

Určitě, (St, 11. 1. 2017 - 16:01)

proto, že měl při tom...ale zase moc záleží,jestli jsi introvert,tak se nerad svěřuješ,dusíš to v sobě-což je také moc špatně.

Asi (St, 11. 1. 2017 - 14:01)

je povahou,někdo se s tím...proto, že měl při tom karambolu štěstí na lidi kolem sebe. Je blbý když se octneš v hajzlu a takové štěstí nemáš, naopak odvrátí se od tebe na koho si spoléhal. Ten člověk tě zradí opustí. Padneš na dno a musíš se z toho dostat sám, jo, sám, a o to víc tě ten vzestup těší. Je to strašně těžké a dlouhá cesta, ale jde to i když to stojí moc sil. O to víc si pak vážíš okamžiků štěstí v každodenních drobnostech, které tě před tím nezajímaly nebo si je neviděl. Vše je v lidech a jak se říká v nouzi poznáš....

ano (St, 11. 1. 2017 - 14:01)

je povahou,někdo se s tím...ano

(St, 11. 1. 2017 - 14:01)

mám jiný příběh kamarádky manžel si našel milenku ona se s ní skamarádila,rozvedla se a udělala si atest zk.na výcvik vodících psů,začala žít a realizovat se jiným směrem a s tou milenkou chodí na kafe a když se ptám,kde vzala tu sílu řekne....to je život,musíme brát realitu jaká je a trápit se budu,až přijde něco co bude k trápení....s výcvikem psů dnes patří mezi nejlepší v Evropě a nelituje ničeho

Darina (St, 11. 1. 2017 - 14:01)

slepičí polévka.pro lidskou duši,to je kniha plná příběhů hrdinů lidí,kteří bojují o svůj život a v žádném případě to nehodlají vzdát,ani náhodou!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

To (St, 11. 1. 2017 - 14:01)

Petře,teď z jiného...je povahou,někdo se s tím snadněji smíří,druhý vůbec.To je třeba jako Potměšil,který zůstal na vozíčku a on sám povídal,že jiný by si říkal,proč zrovna já? A on ne,naopak,proč ne zrovna já.Obdivuhodné.

žít (St, 11. 1. 2017 - 14:01)

žít na plno,za všech okolností,srát na to co bylo a ponořit se do toho co bude,může tu být každý užitečný,najít si svoje místo udělat nějaký projekt,chodit venčit pejsky do útulku,třeba a nelitovat se a být trochu hrdina,ne posera a 5 let je dost dlouhá doba na to udělat si dobrej život,já jsem zdravej,ale kde je psáno,že mne zítra nepřejede autobus,takhle se to brát nemůže

Honza (St, 11. 1. 2017 - 14:01)

Petře,teď z jiného soudku,nevím jakou máš nemoc,ale poslouchej,písnu ti a vám všem něco z mého života,moje má diag.rakovinu jater,před 2O ti lety jí řekl lékař v Praze,aby si dala věci do pořádku co nejrychleji....no a ouha ona tu ještě je,potom se kamarádovi stala nehoda a byl v komatu 6 neděl,prý velké poškození mozku a ...ouha je tu probral se a chodí do práce je to 4 roky,no a manželka má kolegu,který je homosexuál a je HIV poz. už 18 let normálně chodí v Německu na léčebnou kůru,chodí do práce je fajn a všichni ho mají rádi a všichni to něm ví!!!Ne ,opravdu je to realita a nemá ani leze,tak že za mne ne,protože v mém životě bych neposlouchal,kolik mám času ani náhodou!!!!!!

víte (St, 11. 1. 2017 - 14:01)

dneska ,je to tak ,něco mi nejde jdu to ukončit,to do čeho se dostal Petr to jsou nasekané důsledky,nebudu tu rozebírat každou větu,ale tohle všechno je důsledek nevyřešených problémů,mělo se vše useknout dřív a jít od toho,přes to tam v celém příběhu není argument,pro sebevraždu

Jde (St, 11. 1. 2017 - 13:01)

o to se umět do toho vcítit,i když jasně,nikdy to není takové,jako když je někdo svědkem.Kdysi mi kámoška vykládala,jak našla manžela oběšeného v kuchyni.Vůbec z toho nebyla špatná,jenom já jsem se jí divila,jak v tom bytě vůbec může být,já bych tam toho dotyčného stále viděla.

naprostý souhla (St, 11. 1. 2017 - 13:01)

Nelze někomu nabízet rady, pokud o to ten druhý nestojí! Pokud někdo nemá zkušenost se sebevraždou sám u sebe, nebo u svých blízkých, má opravdu štěstí! Ale to vůbec neznamená, že je hloupý, nevzdělaný, neví o co jde! Může to dělat pouze dojem, že ten dotyčný dělá ze sebe chytrého! Určitě má i jiné svoje slabiny, neboť žádný člověk není bez chyb! Nikdo toho druhého nezná dokonale! Zvláště tady na diskuzi, kde si každý může psát, kdo chce, co chce!

ano (St, 11. 1. 2017 - 12:01)

Co tě nepálí, nehas!takto se jeví dnešní svět. Má někdo problém? Má někdo v tvé blízkosti problém? Nevšímej si toho, dělej mrtvého brouka, vždyť právě tebe se to netýká, pryč od toho, pryč od toho člověka, zavřít oči, nevidět, neslyšet. Já za to nemůžu, já nic já muzikant. A až se něco stane, vyústění bezradnosti, zoufalství, osamocení, tak jedu dál, protože mně se nikdy nic takového stát nemůže. Opravdu ne? Jste si tím tak jisti, že jak se k někomu chováte, zachováte, se tohle jednou nemůže stát i vám a vy,právě Vy budete volat o pomoc a každý uteče v době kdy budete v nouzi, ne třeba materiální,ale psychicky na dně, obrátí zády? Bezohlednost, sobectví, neúcta, zloba, zahleděnost jen sám na sebe, svoje potřeby, touhy. Pak se řekne o takovém člověku, který si vezme život, že to byl cvok, ale kdo ho do takové situace dostal? Třeba právě Vy. Tak si žijte dál spokojeně, šťastně, bez obav, že i tohle se může jednou stát i vám. Až tohle nastane možná si pak uvědomíte a možná ale také ne, vůbec vám nic nedojde.

... (St, 11. 1. 2017 - 10:01)

Co tě nepálí, nehas!

Anko (St, 11. 1. 2017 - 08:01)

Petře, a ostatní!!!...jestli s tímto máš osobní zkušenosti tak raď a pokud nemáš tak se odsuň na nějaké jiné téma tady v tom případě si opravdu za hloupou a v tom případě neraď když nevíš o co jde. Pavlína

Dobre (Út, 10. 1. 2017 - 23:01)

Ked nie tak nie.

Nemozem (Út, 10. 1. 2017 - 23:01)

Spavat Bože.pomoz mi

* (Út, 10. 1. 2017 - 23:01)

Pomoooooooc

Jj (Út, 10. 1. 2017 - 23:01)

Pomoooooc

Reklama

Přidat komentář