Reklama

Silikonova prsa

Kobe (Pá, 15. 7. 2005 - 04:07)

Češtinářko Sharon, file se možná pletou písmenka ale aby se tobě z toho silikonu časem nepletlo něco jiného. Nicméně jestli budeš chtít časem obojetné pohlaví tak v dnešní době to neni problém. Existují už operace kde ti udělaj píču a nad ní lofase. A co takhle nechat si silikonem vyztužit prdel a la Jenifer Lopez, to už se taky dělá!!!!

Sharon (Čt, 14. 7. 2005 - 22:07)

Bože Brazilská filo, že tě to pořád baví tady nekoho napadat, ty musíš byt asi hodně neštastná,kdo je nestastný tak je zlý!Jo a asi se ti pletou písmenka-spát či smát:-)?

Brazilská fila (Čt, 14. 7. 2005 - 18:07)

Já že tu Ivano cpu někomu že sem krásná a bohatá? Sorry že nejsem umělotina, nikomu tu nic necpu ale silikony na rozdíl od tebe nepotřebuju a to tě sere. A jestli mě to tu baví, to tebe asi taky, tedy jestli to za tebe nepíšou vycpávky. Dobře, tak sousedce nic nepískalo, nic se vyndavat nemusí, nikdo zdravotní potíže nemá. Uvidíme kdo se bude spát naposled.

Jarca (Čt, 14. 7. 2005 - 16:07)

Diky za rady, urcite se nekam podivam. Ja mam ted asi 75C ale asi bych spis potrebovala 70D protoze mi je na obvod vetsinou volnejsi, ale tuhle velikost bych schanela dost tezko :( asi by mi sedla i 75D protoze ty kosicky mi sou jen u tech dost pruznejch, ale taky nestandardni velikost, takze smula. Chci bez viztuze protoze ji nepotrebuju a hlavne je to pohodlnejsi. Podprsenky typu push-up se taky mohou nosit nejdrive 3 mesice po operaci. A taky ty vystuzeny se musej kupovat vetsi velikosti aby se tam ta prsa vesla a to je zas ten samej problem. No ale co, dokud nesezenu nejakou peknou, tak ted muzu chodit i bez, ne :)))

Martina (Čt, 14. 7. 2005 - 16:07)

Tady jde asi o to, že ty vyztužené potom už potřebovat nebudeš, když budeš mít krásně tvarovaný plný prsa.

petula (Čt, 14. 7. 2005 - 14:07)

Ahoj holky,ja mam operaci zatím před sebou,ale chci se zeptat,jak je to s tema podprsenkama,to se teda po operaci nosí jen podprsenky bez výstuže a nebo ty s výstužema potom nesedí?

Monika (Čt, 14. 7. 2005 - 12:07)

Ja jsem koupila ve file, vlastne posledni dobou nakupuju jen tam, protoze jak pisete, je to dost tezky sehant:)

Ivana (Čt, 14. 7. 2005 - 10:07)

Jarca: já jsem řešila stejnej problém, ale podprsenky bez vycpávek a jinejch výztuží jsou nedostatkový zboží :) Můžeš zkusit buď dražší luxusnější butiky, tam většinou mají výběr, nebo se mi osvědčil Triumph. Tam mají taky hodně nevycpaných podprsenek, docela se tam dá vybrat. Krásnou podprsenku jsem si koupila taky ve Styxu, ale tam je to jak kdy.

petra (Čt, 14. 7. 2005 - 10:07)

A jakou velikost si kupuješ Jarčo? Asi to záleží i na tom, ty menší a ty větší se asi spíš vyztužují.Ale chápu tvůj dotaz, řeším to samé.

Ivana (Čt, 14. 7. 2005 - 10:07)

Brazilská fila: no jistě že jsem ošklivá a nemám žádný prsa. A nebo taky nejsem tak pitomá, abych musela na diskusi cizím lidem cpát, jak jsem krásná, prsatá a bohatá. To dělaji vždycky ti nejvíc ubozí a ty jsi toho příkladem. Ale k věci...vzduchové kapsy se z vysokého tlaku můžou tvořit těžko. Kdybys měla někdy ve škole fyziku, pochopíš, jsou to základy. To by se tam totiž ten vzduch musel nejdřív nějak dostat a s tlakem to nemá nic společnýho. Takže podle tvé teorie se taky mohla utvořit vzduchová kapsa v letadle ve tvém mozku a pískalo ti třeba tam. Nevím, jak si můžeš být tak jistá, že to byla prsa sousedky. Ale to už tak bývá. Zatvrzelej odpůrce silikonů když uslyší pískání, vždycky to bude z prsou, aniž bys k tomu měla důvod.Takže myslim, že tuhle debatu můžem považovat za uzavřenou. Jsem ráda, že tuhle diskusi zase navštívil někdo "povolaný", kdo nám objasnil rizika. Už víme, že prsa v letadle pískají a za 10 let budeme všechny škemrat u doktora, aby nám implantáty vyndal,ale nebudeme na to mít peníze. Praskne nám to, polovina z nás umře a polovina z nás se z toho zrhoutí. Když budeš tuhle diskusi sledovat ještě dalších 10 let (a tebe to tu baví, takže jistě budeš), tak se toho dočkáš a pak si můžeš mnout ruce, jak jsme všechny hezky pochcípaly... a přemístit se na jinou diskusi. V té době myslím pofrčí hýžďové implantáty, můžeš to zkusit tam. Měj se.

Jarca (Čt, 14. 7. 2005 - 09:07)

Ted se ale zeptam na neco co je dost obecne a netyka se jen nas 'silikonek' :)) Schanim nejakou peknou podprsenku bez vyztuze (kdo z nas ji ted potrebuje ze? :)), ale zjistila sem ze ted je vetsina prodavanych podprsenek vycpanych a maj jen tak dve tri bez vyztuze, neznate nejaky dobry obchod v Praze kde maj vetsi vyber? Dik moc

Jarca (Čt, 14. 7. 2005 - 09:07)

Ahojky, myslim ze nema cenu tyto nazory komentovat. Kdyz s tim nekdo nesouhlasi tak je to jeho vec a nazor mu neberu. Je to ale svobodna volba, tak nas ji nechte delat, tak jako my vam nechame vas nazor bez urazek. Tohle je ale diskuze o zkusenostech a zivotem se silikony, tak se prosim drzme tematu ...

Brazilská fila (Čt, 14. 7. 2005 - 01:07)

Hele Sarah já nevim. Je to tvoje tělo, záleží na každý ženský co si s nim udělá. Já silikonovej kult prostě ráda nemám. Když se dáš operovat tak ok, třeba se po tom budeš cítit dobře,ale nikdy nevíš co ti to v těle za 10 let udělá. Mě prostě přijde že se ženský v dnešní době do toho hrnou po hlavě a plastiku plánujou jak nákup rohlíku. Jestli ti ta rizika stojej za to. Jednou budeš muset zase platit aby ti to vyndaly. Chápu že chceš být pro svého manžela sexy,myslíš že on by kvůli tobě šel na plastiku pinďoura kdyby ho měl malého?

Sarah (St, 13. 7. 2005 - 23:07)

Brazilská filo, poraď mně; po 2 dětech mně popraskaly prsa, ze 4 mám povislý 2. Vím, že jsou na tom některý ženský i hůř, ale já mám problém, stydím se vyslíknout před svým mužem. Máme se rádi, říká, že se mu pořád líbím, ale já se prostě necítím dobře, když cítím, jak drží v rukou tu moji vytahanou kůži. Možná to zní hrozně, ale je to tak. Kdybych byla škaredá tlustá žena, tak je mi to jedno, ale já jsem (snad se nebudu moc chválit) na svůj věk atraktivní. Táhne mi na 40. Přemýšlím taky o silikonech, ale teď přemýšlím nad tvými odpověďmi. Co bys dělala na mém místě ? Prsa jsem měla vždy pěkná, ale těhotenství a kojení celkem 3 roky udělalo své a nechtěla jsem holky šidit kvůli postavě. Mám velice náročnou práci, hodně cestuju, myslím, že jako ženská snad ani nemůžu mít lepší práci, ale tohle ve mně opravdu hlodá, protože na to pořád musím myslet a necítím se dobře.

Brazilská fila (St, 13. 7. 2005 - 19:07)

Milá Ivanko já zase chápu že ty si moc krásy nepobrala a kozy nemáš žádný když se tu tak zastáváš silikonů. A jaký logický vysvětlení po mě chceš že implantáty v letadle pískají. Proboha vždyť je to cizí těleso v těle!! To ti nestačí. Proč se to dělá ti teda odborně nevysvětlim, protože doktorka fakt nejsem,ale tipuju si že se tam pod tlakem tvoří nějaké vzduchové kapsy. Je to jako bych se tě ptala odůvodni mi proč tam člověku vždycky zalehne v uších. Je tam jinej tlak, ale to ví i malé dítě. No jo já nemám silikony a nemyslim přes výstřih, tak nemůžu mít velkej plat viď? Je mi jasný na co ty kozy potřebuješ, mozkem se neuživíš,tak musíš klátit šéfa přes kozy!!!!

ester (St, 13. 7. 2005 - 15:07)

Sharon: já jsem taky z Prahy, ale musím říct, že mě to za tu cestu stálo. Pokud jde o ty kontroly (převazy jsem neměla žádné), první je po 7 dnech, pak po 14, pak po měsíci, dvou a půl roce (samozřejmě pokud je vše v pořádku).Byla jsem totiž předtím na dvou konzultacích v Praze - asi by to taky udělali dobře,ale lidsky mě ti lékaři moc nepřesvědčili, bylo to hrozně moc jako na běžícím pásu.Navíc dr. Holuša je všeobecně známý jako velký ctitel přirozeného výsledku :-) Budu ti moc držet palce, ať všechno dobře dopadne.

Sharon (St, 13. 7. 2005 - 14:07)

pro Ester:diky za odpoved.O Mudr.Holušovi jsem slyšela jen chválu, ale mam to trošku z ruky, jsem z okoli Prahy, takže Brno přeci jenom vynechám:-)protože pak je trapné jít k někomu jinému na převazy.Je fajn,že ty tvoje prsa vypadaji přirozene,letos na dovče jsem viděla starší ženskou a bylo to dost děsné, měla to jak tenisáky, příšerně kulaté a nevypadalo to vůbec hezky, jeste v oblečení ano, ale na pláži ,když sundala podpsenku, bylo to totálně jasné.měj se

Jarca (St, 13. 7. 2005 - 14:07)

Ahojky, ja uz mam operaci za sebou, jsem spokojena a ted mi jde uz jenom o to aby byly jizvy co nejmene znatelne (mam je kolem dvorcu). Ptala sem se doktora jestli je mam necim mazat nebo tak neco ale rikal ze jestli nezacnou vystupovat, tak ty masticky nemaji moc cenu ze to plochou jizvu nijak nezlepsi, tak nevim. Co vy ostatni, mazali ste si je? A cim a jak dlouho po operaci ... ? Na pohled ta jizva vypada jenom jako carka, ale pod kuzi je takova tuha, je to normalni? A zmizi to a kdy (jsem neco pres mesic po operaci)? Diky

Ivana (St, 13. 7. 2005 - 11:07)

Jé, ty si mě zase pobavila Filo. Když jsem psala, že většině lidí na to stačí 2-3 platy, nechtěla jsem tím říct, že bereme hodně, ale že kolem 20 tisíc už bere hodně lidí. A když jsem to psala, v duchu jsem si říkala...ta fila, to je husička, ta na to určitě napíše, že jí by stačil jeden plat. Nezklamala si :)) Chápeme tady už všichni, že jsi strašně bohatá a krásná. Sice nevím, kde zaměstnávají za 60 tisíc někoho jako jsi ty, ale když to tvrdíš, tak to je jistě pravda!A k tomu pískání. Napsala jsem ti přece, že bys nám to mohla nějak logicky vysvětlit. O problematiku implantátů se zajímáš (alespoň tak, že to tady čteš, ačkoliv nechápu proč), tak bys nám všem mohla říct, proč to asi pískalo ne? Nejsi přece tak pitomá,abys to nemohla nějak odůvodnit, když jsi to slyšela... to bych potom já mohla tvrdit, že jsem ve vlaku viděla paní s protézou místo nohy, ve který jí šustilo a mohla bych to cpát lidem na diskuzi o amputovaných nohou! Jenže při tvé inteligenci pochybuji, že pro to nějaké vysvětlení najdeš.

ester (St, 13. 7. 2005 - 10:07)

Ahoj Sharon,já jsem byla v Brně u dr. Holuši (Bodyestet). S výsledkem jsem moc spokojená - že ta prsa nejsou úplný originál poznáš spíš proto, že kolem třicítky (jak mi už skoro je) už takhle dokonale zpravidla nevypadají. Ale jinak bych to fakt nepoznala, nerýsují se žádné okraje a týden od týdne nabírají lepší tvar; řekla bych, že se jakoby "prověšují" - i když to je asi silné slovo, prostě trochu poklesnou a zkapkovatí, takže i když je to kulatý implantát, moc kulatě nevypadá. Jak mi říkal doktor,sval, pod kterým je umístěný, ho shora zmáčne, takže tu kapku to udělá tak jako tak. Výhoda těch kulatých je, že jsou dost měkkčí než anatomické, což je na pohmat výhoda - opticky to prý pod svalem udělá rozdíl jen asi 2mm. Určitě je ta přirozenost ale dána taky velikostí implantátu - doktor zvažoval i kombinaci 270/250 s tím, že se rozhodne na sále - a zvolil tu menší, protože i když ten rozdíl v objemu není (podle mě) zase až tak velký, prý už to nevypadalo dobře,tj. přirozeně.Upřímně musím říct, že když opadly otoky a prsa se zmenšila tak o půl čísla, chvíli jsem si říkala, jestli přece jenom neměl jít na tu větší variantu. Ale teď, s odstupem dvou měsíců myslím, že to trefil úplně přesně -v oblečení by to určitě nevadilo, ale myslím, že bez něj by to bylo už více znát a já, s tím, jak to beru, bych se určitě necítila dobře, kdyby byl ten rozdíl každému patrný na první pohled.Jestli tě zajímá cokoli dalšího, klidně se připtej, ráda se podělím o zkušenost, mě tady ten chat a zkušenosti ostatních taky moc pomohl, než jsem na operaci šla. Takže tímto i díky všem, kdo tady přispívají-faktem je, že některé postřehy opravdu od doktora nedostaneš,i když je opravdu dobrý.

Reklama

Přidat komentář