Reklama

Silikonova prsa

Radkyne (Po, 9. 1. 2006 - 10:01)

Holky berte to s humorem. Kdyz budete nadseny z vysledku, tak si zadny bolesti nevsimnete, a bejvaly budou jenom tise zavidet a litovat, ze "uz jsou bejvaly" ;-)

vašek (Ne, 8. 1. 2006 - 21:01)

Holčičky nebojte se,taky vám držím palečky,a všechny.je to mooooc pěkné,pěkné,pěkné.

Kristinka (Ne, 8. 1. 2006 - 20:01)

Ahoj všichni,Ájo, umím si představit jak musíš být vystresovaná, já jdu za 3 týdny a klepu se už teď. Jdu také pod sval, velikost kolem 230 ml. Zajímalo by mě jak jste snášeli, vy co to máte za sebou, bolest a narkozu, bojim bojim...ÁJO STRAŠNĚ MOC DRŽÍM PALCE a určitě se ozvi hned jak to půjde. Pa

ája (Ne, 8. 1. 2006 - 19:01)

moni, preju ti moc at jsi spokojena! ja jdu uz ve stredu a bojim se aktualne hlavne te bolesti :/ jak uz jsem psala driv, jdu pod sval, z podpazi a 225.. 350, to mi prijde hrozne moc, tyjo! ale jsi podstatne vetsi... ja hlavne chci, at je to prirozeny, radej mensi nez vetsi... nikomu krom mamy jsem to nerekla a nedavno jsem se - asi to byla chybka - o tom zminila byvalemu (uz drive jsem psala. ze kdyz jsme spolu chodili, tak byl proti) a ten malem vylitl z kuze, ze jsem se zblaznila, ze je to blbost, ze budu litovat a tak, takze mi moc nedodal.. :/ holkyyyy, bojiiim 8))

Mona (So, 7. 1. 2006 - 22:01)

Ahoj, mám 4 dny po operaci. Byla jsem v Praze v Průhonicích. Zákrok mně měla provádět MUDr. Šatánková, ale nakonec mě operoval MUDr. Kučera z Brna. Měřím 171 cm, vážím 57 kg a nechala jsem si udělat 350 ml pod žlázu. Všimla jsem si, že zde hodně diskutujute o tom, zda po sval či žlázu. Mně doktor doporučil pod žlázu z důvodu, že jsem měla prsa povadlá po dvou dětech. Při uložení implantátu pod sval mně bylo řečeno, že vytahaná kůže v horní části prsou by se nemusela zcela napnout.Pořádně jsem je zatím neviděla, mám stahovací podprsenku, ve které nemohu vůbec dýchat. Jsem zvědavá, jak budou vypadat ... budu informovat. Mějte se hezky.

Michala (St, 28. 12. 2005 - 20:12)

Romana: proč by to ti muži museli poznat? Já mám prsa udělaný přes 3 roky a měla jsem za tu dobu 3 partnery. Nikdo z nich to nepoznal a když jsem jim to řekla, divili se. Myslím, že o taktnosti to není. Pokud nemáš balóny, a ten muž nemá se silikony zkušenost, může si opravdu myslet, že jsou to jen tvoje hezká prsa.

Jarca (Út, 27. 12. 2005 - 18:12)

Take si myslim za si mozna ani chlapi nepripousti, ze by normalni zena mohla mit silikony. Kdyz to neni nejaka zmalovana a nafintena nanynka v nejdrazsich hadrech, tak by to urcite nepredpokladali. Je vyhoda ze silikony tu jeste nejsou tak rozsirene. Kdyz listujete porno casopisem tak to predpokladate, ale ze je ma kolegyne v praci, muzsky netrkne a jen si rikaji jaky ma ta holka pekny prsa.

Jarca (Út, 27. 12. 2005 - 17:12)

Jsou to kulate kapkovite, maji kruhovy pudorys ale nahore jsou vice splostele. Vyhoda je ze nejsou tak tuhe jako anatomicke. A ze byli taktni mi nepripadalo, ale i kdyby jo, bylo videt ze se jim moc libily a to je to hlavni ne?

Romana (Út, 27. 12. 2005 - 13:12)

Kulaté nebo kapkovité? Trochu v tom máš hokej. Nevěřím Ti, že to nepoznali, chtěli byt buď taktní, a nebo nemají moc zkušeností.

Jarca (Po, 26. 12. 2005 - 20:12)

Ahojky, ja mam 173 cm a 56 kg, mam 260 ml, kulate - kapkovite pod zlazu a muzu rict ze celkem prirozene vypadaji. Jsou samozrejme polohy kdy se to neutaji, treba pri rozpazenych rukach ale kdyz stojim normalne nebo pri vetsine pohybech vypadaji prirozene. Mam je pul roku, uz dva muzi je videli a nepoznali absolutne nic a to me jeden z nich dokonce videl i pred operaci (je to sice uz dlouho ale stejne). Jen mi je chvalili, takze spokojenost velka uz kvuli tomu ze jsou me proporce mnohem vyrovnanejsi. Myslim si proto, ze univerzalni navod, jakym zpusobem si to nechat udelat neexistuje. Je to individualni a u kazde zeny je ta nejlepsi volba jina.

Ali (Po, 26. 12. 2005 - 10:12)

http://www.alenaseredova.net/Zkus porovnat jednotlivé starší fotky s titulní stránkou časopisu Max z ledna 2005, obrázek úplně dole. Já jenom prostě nevěřím, že vyrostly samy. Jenom vypadají jinak než u Kobzanové, která tam předtím neměla nic.

Radkyne (Po, 26. 12. 2005 - 01:12)

No prave, a propos Alena Seredova, ja jsem jedna z tech, ktere jsou presvedceni, ze ma prave.. .a pokud ne, tak nasla nejlepsiho chirurga na planete.

Ali (So, 24. 12. 2005 - 14:12)

To Radkyně:Kdo se domnívá, že Alena Šeredová nemá silikony, ať porovná její starší a novější fotky nahoře bez. Rozdíl dvou čísel, ale oboje vypadá přirozeně. Větší ňadra se po operaci chovají trochu jinak než dvojky nebo trojky z nulek zvětšené, kde kromě silikonu není moc vlastní tukové tkáně.

Vojta (Pá, 23. 12. 2005 - 23:12)

Re: Halka Jako sorry, ale právě ty koule jsou asi nepřitažlivější tvar. Je opravdu směšné, jaxe všechny snažíte hlavně vypadat přirozeně, když idální tvar poprsí nemá s přirozeností nic společného. 70tiletá stařenka je taky má přírodní, ale asi byste je nebrali, co?

Halka (Pá, 23. 12. 2005 - 07:12)

Sorry, nějak se mi nezobrazily poslední příspěvky - tak teď vidím, že už jsi "po" :o))))) Tak blahopřeju.

Halka (Pá, 23. 12. 2005 - 07:12)

Charlottko, náhodou jsem zavítala na tyhle stránky (i když cca před dvěma lety jsem je pročítala pravidelně). Taky jsem moc uvažovala o operaci, už jsem dokonce měla termín - ale asi čtrnáct dní před jsem to zrušila. Měla jsem strach z narkózy (mám problémy se srdcem) a taky z reakcí okolí.... Teď už jsem docela nad věcí a jsem ráda, že jsem do toho nešla. No ale abych neodbočovala. Byla jsem tehdy na konzultaci u dvou lékařů a pročetla jsem na netu všechno, co se mi podařilo najít. Jsem (nebo spíš, byla jsem) hodně hubená, prsa ani ne č.1 a oba mi automaticky nabídli uložení pod sval (po tom, co jsem si pročetla vše dostupné mě to ani nepřekvapilo). Má to určitě svoje nevýhody, je to zcela jistě mnohem, mnohem bolestivější (vem si, když vykosťuješ nějaké maso - musíš ho celkem "násilně" odtrhnout od kosti- a tohle by dělali tobě), je tam riziko, že ti sval bude impl. vytlačovat nahoru do podpaží (viděla jsem pár fotek nepovedených operací a byl to fakt děs), ale mě osobně teda odpuzují taková ta umělá prsa "na první pohled", což jsou právě silikony jen pod žlázu; viditelné půlkoule pod kůží. Já, kdybych už do toho šla a dala ty peníze a podstoupila to riziko, nechala bych si je dát pod sval. Zkus se třeba poradit ještě s jiným doktorem, já nevím. Snažím se ti poradit jak nejlíp umím. Jo, taky jsem tady na doktorce našla odkaz na zajímavé stránky k tomuhle tématu, myslím, že to bylo www.implantinfo.com, je tam spousta fotek i informací, já bohužel anglicky neumím tak dobře, abych si to mohla pročíst, ale i ty fotky jsou poučné. Tak se měj, držím palce, ať to dobře dopadne - i když mě, coby "placatku" rozčilují prsaté dámy :o))))))

ája (Čt, 22. 12. 2005 - 23:12)

ahoj petko, diky, taky preji tobe a vsem tady klidne svatky a vse krasne nejen v pristim roce a hlavne nam vsem preji hodne sebevedomi a spokojenosti samy se sebou!

Petka (Út, 20. 12. 2005 - 10:12)

Ahoj Charlotte,je moc dobre,ze jsi spokojena,o to koneckoncu jde kazde z nas.Tak si ta nova prsa uzij,at ti delaji jen radost :-)krasne svatky i tobe a vsem,ktere se tady potkavame.Petka.

Charllote (Po, 19. 12. 2005 - 19:12)

Ahoj všem, jen chci komentovat ty poslední příspěvky. Já jsem "ta" ;))) kdo má drobnou postavu, konkrétně: 48 kg a 163 cm...a dali mi 300 ml a to pouze pod žlázu...pokud čtete mé příspěvky, tak jistě víte, že jsem psala, že to moc přirozeně nevypadá, ale že mi to nevadí ;))) v podprsence by možná někdo ani nehádal že mám silikony, ale bez je naprosto jasné, že to jsou právě silikony,...takže kdo si opravdu nepřeje aby to bylo nápadné měl by zvolit určitě méně ml a pravděpodobně i pod ten sval, kvůli tomu přechodu, aby nebyl tak nápadný...ale já zase oceňuji,teda jestli se to tak dá říct, že jsou prsa opravdu měkká, což prý při vložení pod sval není tolik, ale nemůžu to potvrdit ;))) jinak jsem měsíc po operaci a jsem už v pohodě, dělám skoro vše, tedy kromě spaní na břiše, což mi strašně chybí ;((( jak jsem již psala prsa jsou už opravdu měkká....ani jsem to nečekala takové...a je poznat, že to jsou silikony, ale já jsem moc spokojená a míň ml bych nechtěla, už takhle si někdy říkám, že bych chtěla i víc, sice by to už bylo opravdu nepřirozené, ale mě o tu přirozenost ani moc nejde, ale zatím mi opravdu stačí to co mám a mým představám o velikosti to odpovídá, takže ;))) Přeji všem hezké vánoce a super nový rok!!! A těm kdo se chystají na operaci, ať jim to dopadne podle jejich představ!!!

Ivona (St, 14. 12. 2005 - 12:12)

Taky souhlasím. Mě 300 ml u takové postavy připadá naprosto nepředstavitelný. Já měřím taky kolem 160cm, mám asi 45kg, jsem drobná. A mám 180ml pod sval. To se může zdát hrozně málo, ale z mých nulek mám hezký dvojky, který k mojí postavě vypadají, jako by byly skutečně moje. Nechtěla jsem větší prsa, protože si myslim, že když někde projde takhle malinká a drobná holka s trojkama, který jsou ještě navíc pevný, nevypadá to zrovna přirozeně. Ono hodně záleží na tom, jak je tělo stavěné, jak je asymetrické a chápu, že na někom by 300 ml možná vypadat dobře mohlo, ale o přirozenosti se podle mě mluvit nedá ani náhodou.

Reklama

Přidat komentář