Reklama

prodlužování vlasů

radka (St, 10. 8. 2005 - 12:08)

prosím máte někdo zkušenosti se simply hair v ostravě at vím konkrétně komu jít.

paja (Út, 9. 8. 2005 - 10:08)

no mě se zdá že ta metoda bond je dost vydět, myslím ty spoje. já mám málo a jemné vlasy a kdybych to měla udělané touto metodou tak mám strach , že by to bylo opravdu moc vidět.

Lucie (Út, 9. 8. 2005 - 10:08)

At si to každý zkusí sám, když chce a taky každý dojde nakonec k tomu jestli udělal pro své vlasy dobře nebo špatně. Je to každého věc a proč si nesplnit svůj sen? Zkusit se má všechno. Mám dva roky bond+ a jsem plně spokojená a mé vlastní svlasy mi během té doby i hodně porostly.Takže já mohu jen doporučit. Navíc při posunování se mi ještě nestalo, že by jsem měla vlasy zamotané u kořínků, takže žádné drastické rozčesávání a padání vlasů jak jsem se tu dočetla, jsem ještě nezažila:-) Ale věřím, že možné je všechno:-) Já za sebe doporučuji. Jen ne u firmy Natur Hair. Tam jsou totiž prvotřídní packalové a kadeřnice ani nejsou kadeřnice.

paja (Út, 9. 8. 2005 - 09:08)

to niki: a jakou metodou si to necháváš dělat?

paja (Út, 9. 8. 2005 - 08:08)

já půjdu asi příští týden se objednat, chci počkat až tam bude kadeřnice, co mi ji doporučila známá, nechci jít k někomu koho neznám nebo o kom nic nevím. já dlouhé vlasy chci a nikdy mi nenarostou, každý má prý svou délku a dál to prostě nejde. já to risknu a když nevyjde tak se nic nestane.

Andy (Út, 9. 8. 2005 - 01:08)

Holky jste fakt husy, tak jak já byla. Ta zara je debilka ale v něčem má pravdu. Já taky toužila po dlouhých vlasech a teď skoro žádné nemám. Měla jsem metodu Bond+ jo a dělaly mi to v Simply hair!!! Dala jsem do toho pěkné peníze a mohla jsem je vyhodit oknem. Víte ono kolikrát nezáleží na tom jak je dobrý salon ale jak se adaptují vaše vlasy. Je to jak plastika,někdo se hojí blbě a výsledek je zvrácenej a někdo má od toho samého doktora božský prsa. Tak či onak je to pro vlasy zátěž a neni nad to si počkat a mít své.

Ivana (Po, 8. 8. 2005 - 18:08)

Máte někdo zkušenost s přírodními vlasy od firmy BALMAIN PARIS? Jak dlouho vydrží kvalita a když tak mi doporučte jiné kvalitní vlasy a keratiny , nebo DODAVATELE...Děkuji Ivana.

Jarca (Po, 8. 8. 2005 - 16:08)

to Paja, mam to po cely hlave teda skoro asi 5 cm kolem pesinky ne aby to nebylo videt, ale jinak to ani u prodluzovani nejde. Pokud chces jen zhustit tak to jde dat jenom dozadu treba, jinak ale ne.

niki (Po, 8. 8. 2005 - 15:08)

byla jsem se v patek objednat v simply hair a rovnou podepsat smlouvu a jsem objednana az na 5.9. maji v salonu rekonstrukci......to bude asi dlouhy mesic:-)) uz se strasne tesim!!

paja (Po, 8. 8. 2005 - 15:08)

díky moc za radu. já nakonec půjdu do simply hair do Ostravy. nechám si to udělat nejspíš tou technikou gl. no uvidím co mi řekne ta kadeřnice, ty airy jsou ploché ale bojím se že když budou vlasy nějaké přetočené tak to půjde více vidět než ty obyčejné válečky. těším se na to a jen doufám, že to nebudou vyhozené penízky. a máš ty vlasy přidělané na všech stranách nebo jen vzadu? děkuju předem za fotečky.

Kika (Po, 8. 8. 2005 - 13:08)

Jarco, muzes mi tu fotku prosim poslat taky? Chystam se na prodlouzeni za mesic a stale jsem z toho zmatena. Diky moc.

Jarca (Po, 8. 8. 2005 - 12:08)

To Paja, fotky nejaky mam, ale ted sem v praci tak je poslu az vecer. Ale nevim jestli na nich uvidis neco blizsiho, asi vyfotim i ty spoje abys to videla. Mam klasicky GL a jako helma to urcite nevypada. Ja mela taky celkem kratky vlasy tak 10 - 12 cm, jemne a ne prilis huste. dali mi tam 125 praminku ale nejake jeste rozdelovaly na pul aby byly slabsi. A tenhle pocet je na prodluzovani minimum, 100 se dava jen na zhusteni. Ale presny pocet zavisi na tom jake mas vlasy ted. A myslim ze nejdulezitejsi je strih. Kdyz ti to ostrihaji potom dobre tak fakt zadnou udrzbu nepotrebuji, jako klasicke dlouhe vlasy. Ja byla na predelani protoze poprvy mi tam daly malo praminku a jeste to blbe ostrihaly, jestli muzu doporucit tak az vam striha ty vlasy nasucho protoze kdyz jsou mokre tak praminkovati a hure se to striha. Tak to prave poprvy udelali a citila sem se takova oskubana, proste to nebyl plynulej prechod ale spis takovy schudky :(

paja (Po, 8. 8. 2005 - 10:08)

Pro Jarču:nemáš náhodou fotky jak to vypadá, já zatím viděla jen ty reklamní a těm moc nevěřím a neumím si to dost dobře představit. mám celkem krátké vlasy, dost sportuju a nechci a ani nemůžu třeba po ránu věnovat moc času úpravě vlasů.

paja (Po, 8. 8. 2005 - 10:08)

takže ty to máš udělané tou metodou gl. a vypadá to opravdu přirozeně, já mám strach at to nevypadá jako helma nebo tak něco.a kolik pramínků sis nechala? já myslím že 100 stačí ne?

paja (Po, 8. 8. 2005 - 10:08)

tak já ted volala do simply hair s ty spoje nemají být tak velké.

Jarca (Po, 8. 8. 2005 - 09:08)

V mikadu to delaj tou klasickou technkou, a v Simply Hair delaj uz i tu Air Preassure nebo jak se to jmenuje a tam ty spoje asi vypadaj trochu jinak. Vydela sem takovy sirsi a placatejsi a tyhle jsou uzsi a zakulacene. Ty prvni jsou asi mene citit kdyz te nekdo hladi po vlasech ale treba kdyz mas mokry vlasy tak ty druhy vubec nejsou poznat, protoze se ti ty vlasy rozpraminkujou a neni ten spoj vubec patrny, asi zalezi co od tech vlasu ocekavas a jakym zivotnim stylem zijes. Ja sem z mikada spokojena. Staci vlasy umyt nechat uschnout a vypada to fakt prirozene a hezky, proste je to bez prace.

Kačula (Po, 8. 8. 2005 - 08:08)

Jo, ted se mi zdaji mensi spoje asi v Simply hair.Jinak se chci zeptat nechcete nekdo 100ks praminku asijskych vlasu napraminkovano keratinem nosenych tyden (poradne umyte)za 3000,-Kc? Vnutila jsem to mamce a ji se to nelibilo, tak to sundala.

paja (Po, 8. 8. 2005 - 08:08)

1,5cm to je fakt docela velký spoj, já viděla v simply hair ty spoje a zdály se mi malé, ty jsi to porovnávala , myslím velikost spojů u těchto dvou firem?

Kačula (Pá, 5. 8. 2005 - 13:08)

Jo, Mikado je o neco drazsi.Simply hair zase znamnejsi, ale treba Jarca si podle spoju vybrala Mikado.Ja mam taky vlasy z Mikada.Docela jsem spokojena, ale ty spoje jsou docela dlouhy, asi 1,5cm, tak nevim, ale jina celkem dobry

paja (Pá, 5. 8. 2005 - 09:08)

ahoj nemá prosím někdo fotky jak vypadal před a po aplikaci vlasů, já o tom moc uvažuju. nikdy jsem dlouhé vlasy neměla a moc jsem je vždy chtěla. bojím se ale že to nebude vypadat přirozeně. asi nespíš po tom co jsem tady četla tak pujdu do Mikáda nebo do simly hair, je v tom rozdíl?

Reklama

Přidat komentář